3. november 2022 19:00
3400 Hillerød, Fredensvej 12B
Forsyningen Foto: Vibeke Rosbo
Torsdag den 3. november kl. 19:00-22:00 afholder Danmarks Naturfredningsforening Hillerød årsmøde i Kedelhuset og inviterer i den forbindelse til et foredrag, med fokus på fremtidens energiforsyning i Hillerød kommune.

3. november 2022 19:00 - 22:00

Aftenen indledes med et oplæg af formanden for bestyrelsen i Hillerød Forsyning Tue Tortzen, der ligeledes er byrådsmedlem for enhedslisten.
Kan Hillerød kommune nå i mål med en fossilfri varme- og elforsyning inden 2035, sådan som kommuneplanen lover? Dette emne samt forsyningens øvrige tiltag vil blive aftenens fokus. Efter oplægget vil der være mulighed for at stille spørgsmål til emnet.
Efter en kort pause holdes det egentlige årsmøde. Årsberetning fra DN Hillerød vil blive fremlagt efterfulgt af debat om lokalafdelingens arbejde. Til slut vil valget til bestyrelsen foregå. Medlemmer af DN kan stille op til valg til bestyrelsen eller som suppleanter. Endelig er der også mulighed for at blive tilknyttet afdelingen som løsere tilknyttet ressourceperson, hvis man gerne vil tilbyde sin hjælp inden for områder, der har ens interesse.
Alle er velkomne til at deltage i både foredraget og i selve årsmødet, men det er kun stemmeret for medlemme af Danmarks Naturfredning.

Fredensvej 12, Hillerød 3400

DN Hillerød
  • Tilmelding ikke nødvendig

Nysgerrig efter mere? Find flere arrangementer i dit område