22. april 2023 10:00
Vi mødes på P-pladsen ved Ravnsbjergvej 18, 3400 Hillerød
Veterantræer i Nejede Vesterskov Foto: Jørgen Nielsen
DN-Hillerød inviterer til forårsvandretur til Nejede Vesterskov og omegn. Et meget spændende område med varierede og kuperede skovarealer, som nabo til en af engsøerne og til åbne fredede områder ned mod Pøleåen. Området er offentligt tilgængeligt, men kendt af de færreste.

22. april 2023 10:00 - 13:00

Vi har allieret os med biolog Thomas Beck, som vil gøre os klogere på de mange planter, der titter frem, samt ikke mindst det aktive fugle- og dyreliv, som vi vil kunne opleve under vandreturen langs de tusindvis af anemoner og urørt skov.

Fra P-pladsen følger vi skovstien ned mod det fredede område, hvor vi stopper op undervejs for at høre om bl.a. de mange spiselige planter, videre ind i et aktivt bæverområde, forbi området ´Skorstenen´ og videre langs kanten af Alsønderup Engsø frem mod fugletårnet i kanten af engsøen. Denne er kendt som en meget spændende andelokalitet, hvor den lokale havnørn jævnligt kan iagttages på udkig efter mad.”

Medbring: kikkert, gerne fuglebog og flora, evt. formiddagskaffe og siddeunderlag. Husk solidt fodtøj.
Alle er velkomne, men af hensyn til deltagernes udbytte begrænses deltagerantallet til 20-25 personer. Det er derfor nødvendigt med tilmelding.

DN Hillerød