1. april 2023 10:00
8370 Hadsten, Værumvej 15
Besøg hos Cecilie og Mikael, der er klar til at fortælle om deres nye bæredygtige hus.
De håber, at de med “åbent hus” kan være med til at inspirere dig til at gå i en mere bæredygtig retning - uden at du nødvendigvis skal føle, at det er “alt eller intet”.

1. april 2023 10:00 - 11:30

Står du overfor at skulle bygge dit livs drømmehjem? Skal du bygge fra bunden eller renovere? Er du glad amatør eller prof. håndværker og kunne godt tænke dig at tænke bæredygtighed ind i dit projekt?

Med alle de holdninger og meninger om bæredygtigt byggeri kan et bæredygtigt byggeprojekt hurtigt bliver uoverskueligt og det kan være nemmest at lade være. Men der kaldes på handling, hvis vi skal styre skibet væk fra kollisionskurs.

Cecilie og Mikael har gjort det - eller i hvert fald forsøgt helhjertet og efter godt to års intenst byggeri er de klar til at fortælle om deres rejse mod deres bæredygtige hus.

Samtidigt med at de har bygget vores hus, er de også småbørnsfamilie, hvor tre blev til fire midt i det hele! Michael arbejder som museumshåndværker og Cecilie er nyuddannet biolog. Kort sagt er de en jævn dansk kerne-familie med ønske om at gøre noget godt for os selv uden at det skal påvirke fremtidige generationer negativt!

Kom og få viden og inspiration.

DN Favrskov
  • Tilmelding

    Maks 15 deltagere. Pris for deltagelse: kr. 25,- Send en Mail til favrskov@dn.dk senest den 27/3 2023, hvorefter du får anvist betalingsmetode.