27. maj 2023 10:00
4623 Lille Skensved, Egedesve...
Vi mødes bag ved p-pladsen Egedesvej 42. Lad bilen stå og kom med det offentlige eller cykel, da der ikke er parkering i nærheden
Naturgenopretningsområde ved Skensved Å Foto: Birgit Mindegaard
VIL DU VÆRE MED TIL AT HJÆLPE ET LOKALT NATURPROJEKT GODT I GANG?
Vi skal alle indsamle og/eller registrere alle de blomster, fugle og andre arter der lever nær og i åen.

27. maj 2023 10:00 - 13:00

Alle naturinteresserede – børn som voksne – biologer som ulærde – lokale som fjerntboende - inviteres hermed til at deltage i den første Bioblitz i det flotte nye naturgenoprettede område nær Lille Skensved ved Skensved å.
Denne registrering skal give en indikation af mangfoldigheden af tilstedeværende arter i området som en ”startværdi” der gør det muligt at se hvordan området sidenhen udvikler sig.
Der vil være diverse eksperter til stede. Dvs. biologer, botanikere, fuglekendere, herpetologer og måske andre eksperter som kan hjælpe med at identificere de fundne arter og indtaste dem i registreringsappen ”Arter”. Downloade gerne appen på forhånd på din mobil og tilmeld til aktiviteten ”Bioblitz ved Skensved Å”.
Tag passende tøj og ikke mindst fodtøj på til lejligheden. Gummistøvler vil være en god ide til de personer der ønsker at indsamle arter i åen og søerne. Lad bilen stå og kom med det offentlige eller cykel, da der ikke er parkering i nærheden. Vi byder på forfriskninger.

Egedesvej 42, Lille Skensved 4623

DN Køge
  • Tilmelding ikke nødvendig