4. juni 2023 09:30
Rådhuspladsen i Rødovre foran Viften, Rødovre Parkvej 150, Rød-ovre. (bus 6A, 9A, 13 og 200S)
Rødovregård Foto: Jann Larsen
Kom med din cykel kl. 9.30 på Rådhuspladsen i Rødovre til kaffe og morgenbrød. Derefter startnumre til den 15 km lange tur rundt i Rødovre med mulighed for at gøre stop ved en række seværdigheder, som har åbent i dagens anledning. Få frisk luft og god motion i godt selskab.

4. juni 2023 09:30 - 14:00

Man mødes medbringende sin cykel på rådspladsen i Rødovre foran Viftens Bistro til kaffe/the og et stykkebrød fra kl. 9.30 samt regi-strering og udlevering af rutekort.

Kl. 10.00 går startskuddet til den ca. 15 km lange tur rundt i Rødov-re, hvor borgmester Britt Jensen fører an. På ruten er der mulighed for at gøre stop ved en række seværdigheder, som har åbent i dagens anledning. Der er stop ved Rødovre Byggelegeplads, Skaterhock-eyhallen, Artillerimagasinet, Cykeludfordringsbanen, Knallertbanen, Rødovre Frivilligcenter og Heerup Museum. Alle steder er der ar-rangeret besøg. Ruten er afmærket, og alle får udleveret kort.

Turen slutter på Rødovregård, hvor der serveres pølser og øl/vand og trækkes lod om præmier på sgtartnumrene. Der er endvidere mu-lighed for gratis at besøge Heerup Museet for deltagerne på cykelturen.

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig