5. juli 2023 10:00
5600 Faaborg, Pejrupvej 41
Vi mødes på gårdspladsen hos Maria og Jørgen Gram. Se efter Vildebier.dk's grønne beachflag.
Børn på bisafari Foto: Maria Gram, Vildebier.dk
Prøv noget nyt i din sommerferie sammen med andre natur­glade børn. Gå på jagt efter vilde bier og andre insekter og få hjælp til at male deres portrætter med akvarelfarver. For børn fra 7 år og for deres voksne. Der er plads til 12 børn pr. gang. Aktiviteterne tilbydes i samarbejde med Vildebier.dk

5. juli 2023 10:00 - 13:00

Ved vores mini insektsafari går vi på jagt efter de forskellige vilde bier, men vi ser også på sommerfugle og andre insekter og smådyr, som vi møder i haven og på engen. Vi kigger sammen på insekterne gennem glas og lup. Maria Gram fortæller om de mange slags bier og deres spændende liv, og viser store fotos af forskellige arter som inspiration for de kreative udfoldelser.

Vi tegner skitser og maler akvareller under kyndig vejledning af Oliver Streich fra Faaborg Børnebilledskole. Vi hører spændende natur­historier og hygger os sammen. I tilfælde af dårligt vejr rykker vi ind under taget.

Aktiviteten henvender sig til børn fra 7 år og deres forældre/­bedste­forældre. Mindre søskende er også velkomne, dog kun sammen med en voksen. Det er gratis at deltage, og vi sørger for alle nødvendige materialer, inkl. farvetusser og maleark til de små.

Husk tøj, der gerne må blive snavset, madpakke og drikkedunk.

Aktiviteten er støttet med Udlodningsmidler til Friluftsliv.

DN Faaborg-Midtfyn