22. november 2023 19:30
3050 Humlebæk, Humlebæk Cente...
KulturStationen ved Humlebæk Center
DN Fredensborg holder årsmøde den 22. nov. kl.19.30–22.00 på KulturStationen ved Humlebæk Center. Aftenen starter med en præsentation af ”Fælleshaverne” i Humlebæk - om urtehaver, økologi og biodiversitet. Fælleshaverne er oprindeligt vokset ud af Aarstiderne A/S, som har base i Humlebæk.

22. november 2023 19:30 - 22:00

I dyrkningsfællesskabet i Humlebæk passer flere hundrede mennesker hvert år små udlejede parceller. Her høstes og eksperimenteres, og man lærer hvordan grønne fælleskaber trives og fungerer bedst. Fokus er på biodiversitet og mikro-liv med nænsom dyrkning af grønne smagsoplevelser og større forståelse for naturen.

På det efterfølgende vedtægtsbestemte årsmøde fortæller bestyrelsen med udgangspunkt i årsberetningen 2023 om årets indsatser.

Medlemsforslag, som ønskes til afstemning, mailes med begrundelse til formanden mindst en uge inden årsmødet. Forslag til dagsorden mailes til formanden senest 10 dage før mødet. Der vælges endvidere repræsentanter til DN Fredensborgs bestyrelse. Her er ledige pladser, og DN medlemmer opfordres til at stille op.

Der er er ingen tilmelding, og alle er velkomne.

Årsberetningen vil være til rådighed på mødet og kan downloades fra: www.fredensborg.dn.dk

Info: formand Jens Søndergaard: 24 60 24 72, sondergaard_jens@mail.dk

Humlebæk Center 44, Humlebæk 3050

DN Fredensborg
  • Tilmelding ikke nødvendig