20. september 2023 16:30
2620 Albertslund, Bibliotekstorvet 2
Foredraget finder sted på Albertslund Bibliotek, 3-4 minutters gang fra Albertslund Station, der kan parkeres på P-pladserne ved centret lige ved siden af.
. Foto: .
Jens André P. Herbener giver en introduktion til den globale biodiversitetskrise og klimakrise og deres årsager og foreslår løsningsstrategi.
Arrangementet er fælles for DN-Albertslund og Albertslund Bibliotek.

20. september 2023 16:30 - 18:00

Jens André P. Herbener fremlægger en 9-punkts køreplan for, hvordan vi løser tvillingekriserne, så både mennesket og Jordens andre arter kan overleve og trives. Omdrejningspunktet i køreplanen er et grønt paradigmeskift i vores samfund, verdenssyn og værdier. Og målet er en ny samfundsmodel, et økokrati, der er karakteriseret af både social og økonomisk retfærdighed.
Jens André P. Herbener er cand. mag. mag. art. i religionshistorie og semitiske sprog. Bl.a. har han skrevet: "Sådan skaber vi en bæredygtig udvikling" (2022). Han har skrevet fast om religion, klima og natur i Politiken og har været ansat ved Det Kongelige Bibliotek, Københavns Universitet og Syddansk Universitets Center. ----- Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding, se nedenfor!

DN Albertslund