22. november 2023 19:00
8860 Ulstrup, Solsortevej 68
Ulstrup Fælleshus
Parti fra Gudenåen hvor trækstien er vanskelig passabel.
På årsmødet vil Natur- og miljøchef i Favrskov Kommune, Dennis Jensen, vil fortælle om det tværkommunale projekt "Gudenåstien"
Herefter Årsmøde ifølge vedtægterne. Her vil du møde de frivillige aktive i bestyrelsen og få et indblik i DNs mangeartede opgaver og mulighed for at stille spørgsmål.

22. november 2023 19:00 - 22:00

Natur- og miljøchef i Favrskov Kommune, Dennis Jensen, vil fortælle om det tværkommunale projekt "GudenåStien". Dennis er projektleder i arbejdet, der vil etablere afmærkede vandreruter hele vejen fra Gudenåens udspring til dens udløb.

I Favrskov kommune, vil arbejdet hovedsageligt dreje sig om tilgængelighed på den fredede træksti.

Efter foredrag og debat er der ordinært årsmøde med dagsorden i henhold til vedtægterne. Alle er velkomne også til den del, - dog er det udelukkende DN Favrskovs medlemmer der har stemmeret.

På årsmødet vil du møde de frivillige aktive i bestyrelsen og få et indblik i DNs mangeartede opgaver og mulighed for at stille spørgsmål.

Har du lyst til at gøre noget for vores natur, miljø og klima, kan du også være aktiv i en af vore arbejdsgrupper, eller du kan stille op til valg til bestyrelsen, hvor vi har de mere overordnede emner. Kontakt formand Alfred Borg for yderligere oplysninger.

Følg med på vores Facebook side for dagsorden m.v.

Solsortevej 68, Ulstrup 8860

DN Favrskov
  • Tilmelding ikke nødvendig