21. november 2023 18:30
8000 Aarhus, Peter Holms Vej 10A
Væksthusene, Botanisk have
Foto: Brian Dall Schyth
Kom på aftenkursus i tegning, hvor vi snakker om de små detaljer i naturen, strukturer, teksturer og andre tips og tricks til en god naturtegning - samt tegner en helt masse på dit helt eget ambitionsniveau!

21. november 2023 18:30 - 21:00

Vi får besøg af tegner og biolog Brian Dall Schyth. Han har tegnet arterne, som er med i 99arter projektet, hvor han bl.a. arbejdede sammen med naturformidlerne Sebastian Klein, Morten D.D. og Vicky Knudsen, samt illustreret bøger for sidstnævnte herunder bl.a. Vickys Vilde Verden. Han har tidligere arbejdet indenfor forskning, og senest som gymnasielærer inden han fra årsskiftet 22/23 fuldt helligede sig livet som tegner. Brian arbejder både med illustration, tegneserie og tegnefilm, men arbejder først og fremmest med naturillustration og naturformidling.

Til arrangementet kan du få tips og trick til, hvordan du udvikler dine tegneegenskaber. Brian vil præsentere de små detaljer i naturen herunder morfologier, strukturer og teksturer, samt hvordan form hører sammen med funktion i de arter vi omgiver os med og som udgør den biodiversitet, vi ønsker at beskytte. Undervejs vil vi lave tegneøvelser og som inspiration til dette gå lidt på opdagelse i naturen. Vi sørger for materialer!

Peter Holms Vej 10A, Aarhus 8000

DN Aarhus