26. april 2019 10:00
Arrangementet, som foregår over 3 dage, afvikles på og omkring Skovskolen i Nødebo. DN-Hillerød er til stede fredag d. 26 april.
Foreningen Outsite arrangerer i samarbejde med Skovskolen, en afdeling under Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning ved Københavns Universitet, til årets FEDESTE FRILUFTSFESTIVAL ! . Det overordnede tema for festivallen er bæredygtighed. DN-Hillerød er til stede med sin stand, fredagd. 26/4.

26. april 2019 10:00 - 26. april 2019 19:00

Temaet for festivallen er BÆREDYGTIGHED, derfor vil DN-Hillerød på sin stand, virtuelt, vise en 3 minutters film, hvor man bla. oplever et gammelt poppeltræ fyldt med liv, samt står ansigt til ansigt med havørnen, elgen og ulven.
Fredagen er dedikeret særligt til institutioner, skoler, uddannelser m.m., men alle er selvfølgelig velkomne. Der vil på området være masser af workshops og oplæg.
Til stede vil også være Center For Børn og Natur som vil præsentere resultater, fra nogle af deres forskningsprojekter. Skovskolens studerende fra bl.a. fra Natur og Kulturformidleruddannelsen, Friluftsvejlederuddannelsen og Skov og Landskabsingeniørerne vil afvikle aktiviteter og workshops med særlig fokus på børn og unge.

Tilbage til søgningen
DN Hillerød
  • Tilmelding ikke nødvendig