14. september 2024 17:30
6900 Skjern, Borriskrogvej 4
Følg guide, der viser vej til p-plads.
Krondyr Foto: Bo Skelmose
For syvende gang inviterer vi på vores populære krondyrbrøletur på Borris Hede, og da der de senere år er kommet ulve på Borris Hede, hedder turen nu ”Krondyr og ulve på Borris Hede”.

14. september 2024 17:30 - 20:30

Brølende kronhjorte kan vi så godt som garantere, at I ser og hører på turen. Men de sky ulve ser og hører vi næsten lige så sikkert ikke. Men I vil høre om ulvefamilien og deres liv og færden.

Som sidste år har vi to guider på turen. For syvende gang vil Ole Lembcke, tidligere kasernemester i Borris Lejren gennem en lang årrække, dele ud af sin enorme viden om Borris Lejrens historie, om skydeaktiviteterne og om naturen og dyrelivet, og han vil finde de brølende kronhjorte til os.
Terræninspektør Marlene Sjögreen vil fortælle om ulvene og om naturplejen på heden.

Turen rundt på heden foregår i bus med en række stop, hvor vi stiger ud og oplever naturen og lytter efter kronhjortebrøl. Medbring gerne kaffe eller andre drikkevarer.

På grund af begrænset antal pladser i bussen er tilmelding nødvendig (se nedenfor). Sker efter først-til-mølle-princippet. DN-medlemmer har fortrinsret (oplys gerne medlemsnr. ved tilmelding). Deltagelse gratis.

DN Ringkøbing-Skjern
  • Tilmelding

    Inden søndag den 1. september til: jonnaodgaard@gmail.com eller tlf. 97331441 (kun tilmelding pr. mail eller telefon, ikke på DN’s facebookside).