8. oktober 2019 19:00
Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, 36600 Frederikssund
Svenske Greta Thunberg har markeret sig på sin måde - og med succes! Vores opskrift i DN Frederikssund drejer sig også om fokus på bedre klima og bedre vilkår for natur og miljø. Det vil vi gerne tale med dig om - så at du ved, hvad der sker og får oplevelser og glæde, ud af dit nye medlemskab.

8. oktober 2019 19:00 - 21:00

Der findes kun én Greta Thunberg, som på fotoet står på Christiansborg Slotsplads. Hun har markeret sig på sin måde - og med succes! - til vor store glæde.
Vores opskrift i DN Frederikssund drejer sig også om fokus på bedre klima og bedre vilkår for natur og miljø. Det vil vi gerne tale med dig om - så at du ved, hvad der sker.
I DN er vi sammen om at skabe resultaterne. Aktuelt om rent drikkevand, den lokale klimaindsats og om naturens vilkår i kommunen.
Vi er alle travle mennesker og satser derfor på at få oplevelser og glæde, når vi mødes. Det synes vi også at du skal få.
Invitationen til dette Velkomstmøde gælder nye medlemmer, som også får en direkte invitation, men også tilflyttere. Så alle kan tilmelde sig velkomstmødet.

DN Frederikssund
  • Tilmelding

    Uanset om du er nyindmeldt eller nyligt er flyttet til Frederikssund kommune kommer du bare. Det gør det dog nemmere, hvis du forinden sender os en mail på frederikssund@dn.dk. Så har vi nemlig kaffe/te og kage klar til dig.