7. november 2019 19:30
Rytterskolen på Østergade 1
Foto: Niels Christian Laursen
Dagsordenen indeholder vanligvis bestyrelsens beretning. Vi vil dog i år gerne forsøge at bryde lidt op i de stive former og inviterer derfor jer medlemmer til samtaler ved bordene rundt i lokalet. Vi mangler i høj grad ideer og forslag til hvorledes vi kan forbedre bestyrelsens arbejde.

7. november 2019 19:30 - 7. november 2019 22:00

Dagsordenen indeholder vanligvis bestyrelsens beretning. Vi vil dog i år gerne forsøge at bryde lidt op i de stive former og inviterer derfor jer medlemmer til samtaler ved bordene rundt i lokalet. Vi mangler i høj grad ideer og forslag til hvorledes vi kan forbedre bestyrelsens arbejde bl.a. for at højne medlemsengagementet og meget gerne vil vi jo også invitere flere aktive med i foreningens løbende arbejde. Der er nok at tage fat på!
Der foretages ved vores årsmøder løbende supplerende valg til bestyrelsen, vi opfordrer flere til at stille op! det er ikke så slemt, som mange vist tror, der er plads til flere måder at være aktiv. Hvis du har lyst eller særlige kompetencer og naturinteresser så stil op til bestyrelsen.

Tilbage til søgningen
DN Egedal
  • Tilmelding ikke nødvendig