21. oktober 2019 17:00
6700 Esbjerg, Nørregade 19
Mødested: Esbjerg Kommune Hovedbibliotek: Mødelokale 2
DN Esbjerg inviterer alle til Årsmødet. Mødet starter med et foredrag om "anderledes" natur: geologi og de fysiske processer med udgangspunkt i Vadehavet. Foredragsholder: Michael Løvendal Kruse, cand.scient. i Naturgeografi fra Københavns Universitet.

21. oktober 2019 17:00 - 19:00

DN Esbjerg inviterer alle til Årsmøde.

Mødet starter med et foredrag, der handler om "anderledes" natur: geologi og de fysiske processer med udgangspunkt i Vadehavet. I forskellige natur- og miljøorganisationer er der til tider en tendens til at fokusere på den levende natur, hvilket ikke giver et helt billede og forståelse af den verden vi lever i. Der er i disse år et stærk fokus på klimaet, hvilket er essentielt, men samtidig er vi midt i den sjette masseuddøen, hvorfor vi burde prioritere biodiversiteten endnu højere. Begge problemstillinger kræver forståelse for geologi og de fysiske processer.

Michael Løvendal Kruse, cand. scient. i Naturgeografi fra Københavns Universitet, vil fortælle, hvordan geologien og de fysiske processer, i Vadehavet som eksempel, danner grundlag for alt levende og kan være lige så vigtigt som biologien.

Mht. mere info og årsmødets dagsorden: kontakt Liliana på tlf. 42344314 eller e-mail liliana.a.andersen@gmail.com

DN Esbjerg
  • Tilmelding ikke nødvendig