31. august 2019 10:00
2670 Greve, Mosede Strandvej 87a
Mødested: Vi mødes ved p-pladsen. Kontakt Preben Jensen på 24597001, hvis der er problemer.
I Greve findes der mange skønne steder, som ligger skjult for de fleste. Nu er der mulighed for at opleve en masse af dem, når Vandrefestivalen løber af stablen. Gudernes Stræde er en relativ ny sti gennem skønne naturområder mellem Greve og Roskilde Fjord. Du kan opleve vor del af dem her.

31. august 2019 10:00 - 15:00

Oplev byens hemmelige steder.

Greve Kommune afholder vandrefestival den 16. august til den 8. september. Festivalen giver mulighed for at opleve byen fra en ny side.

I Greve findes der mange skønne steder, som ligger skjult for de fleste. Nu er der mulighed for at opleve en masse af dem, bl.a. Gudernes Stræde, når Vandrefestivalen løber af stablen.

Vandreturen gennem Gudernes Stræde bliver ledet af DN Greves Preben Jensen, der har været med til at planlægge stien og dens udførsel.

Alle kan deltage og tilmelding er ikke nødvendig.

Det er ikke kun i Greve, at der er vandrefestival. Festivalen afholdes i hele region Sjælland med mere end 100 forskellige ture. Alle turene er beskrevet i detaljer på www.vandrefestival.dk.

Vandreturene i Greve er arrangeret af Greve Kommune i et samarbejde med Dansk Vandrelaug, Dansk Naturfredningsforening, Hjerteforeningens Motionsklub. Tune IF Trim, Greve Gangsport, Op på dupperne, Greve Museum og Naturstyrelsen.

DN Greve
  • Tilmelding ikke nødvendig