23. marts 2019 13:30
Væksthusene i Botanisk Have, Peter Holms Vej, Aarhus.
Tidl. formand for DN i Aarhus, Søren Højager, vil tage os med til særlige fuglelokaliteter i Danmark og andre lande. Hans fotografier beviser, at man ikke behøver at være garvet ornitolog med avanceret udstyr for at få uforglemmelige oplevelser med fugle, blot man vælger at komme de rette steder.

23. marts 2019 13:30 - 23. marts 2019 16:00

Medlemmer af DN og andre interesserede får lejlighed til at få en flot oplevelse af fugle i naturen lørdag 23. marts kl. 13.30 - 16. Det sker i Væksthusene i Botanisk Have, når Søren Højager, tidl. formand for DN i Aarhus gennem mange år, viser pragtfulde billeder og fortæller om sine fugleoplevelser på særligt gode fuglelokaliteter.

- Man behøver ikke at være garvet ornitolog med avanceret kikkert- og fotoudstyr for at få uforglemmelige oplevelser med fugle, blot man udvælger de rette lokaliteter, siger han.

Bevisførelsen sker via billeder fra blandt andet Sønderjylland, Hirsholmene ud for Frederikshavn, Mykines på Færøerne, Hornborgasjön og Store Karlsö i Sverige, Bass Rock i Nordengland, og Zingst og Helgoland i Nordtyskland.

Kontaktperson: Elsebeth Hansen (86220440)

Foto: Søren Højager

Tilbage til søgningen
DN Aarhus
  • Tilmelding ikke nødvendig