8. september 2019 13:00
Der kan parkeres ved forsamlingshuset i Årslev eller på Favrskov-siden på P-plads ved Dyrehavevej mellem Hvalløs og Clausholm.
Mærk Naturen og smag på den!

Kom og vær med til at fanger signalkrebs og hør samtidig om problemet med de invasive arter. Vi vil også se på planter og dyr i engen, før vi tilbereder de lækre krebs over bålet, mens vi leger, hygger og høre mere om naturen i Alling Å dalen.

8. september 2019 13:00 - 8. september 2019 15:00

Kom og vær med, når Knud Erik Vindum viser, hvordan man fanger signalkrebs. Samtidig fortæller naturvejleder Vibe Søndergaard, Favrskov Kommune, mere om hvad krebs er for et dyr, hvilke problemer de udgør og hvad man gør for at komme af med dem. Vi vil også se på planter og dyr i engen, før vi tilbereder de lækre krebs over bålet. Vi vil lege, spise og hygge, mens vi hører mere om naturen i Alling å dalen. Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig. Drikkevarerne skal I selv medbringe. Der kan parkeres ved forsamlingshuset i Årslev eller på Favrskov-siden på P-plads ved Dyrehavevej mellem Hvalløs og Clausholm. Det er ikke muligt at køre til shelteret, hvor arrangementet foregår. Det tager dog kun ca. 15 minutter at gå fra parkeringen. Naturens Dag i Favrskov sker i samarbejde mellem Favrskov Friluftsliv, Friluftsrådet og DN Favrskov.

Tilbage til søgningen
DN Favrskov
  • Tilmelding ikke nødvendig