10. oktober 2019 17:00
2100 København, Masnedøgade 20
Vil du gerne være med til at sætte gang i den grønne omstilling, men har svært ved at overskue, hvad du konkret kan gøre – i din egen hverdag og sammen med andre?

Så kom med til dette klimaværksted, hvor du kan lære mere om, hvad der rent faktisk gør en forskel, og tage de første konkrete handlinge

10. oktober 2019 17:00 - 10. oktober 2019 19:00

Vi ved godt, at det står skidt til med klimaet. Men vi kan nå at vende udviklingen, hvis vi er mange, der handler klimaklogt. Hvis vi viser, at vi tager klimaforandringerne alvorligt – viser vi politikerne og virksomhederne, at de skal gøre det samme.

Hver eneste gang, du handler klimaklogt er det med til at gøre en forskel. For selvom handlingen i sig selv er en dråbe i havet, så spreder ringene sig. Når du begynder at leve mere klimaklogt, inspirerer du andre til at gøre det samme. For vi mennesker spejler os konstant i, hvad andre gør og siger. Fx viser en undersøgelse, at halvdelen af dem, der kender nogen, der er stoppet med at flyve, selv flyver mindre som resultat heraf.

Denne aften vil du møde ligesindede, dele og få inspiration til hvad man selv kan gøre – og viden om hvad der egentlig batter for klimaet. Du vil gå hjem med inspiration til, hvad du selv kan gøre – i din egen hverdag, på din skole eller din arbejdsplads, og lokalt i din egen kommune, så du sammen med DN kan

Masnedøgade 20, København 2100

Tilbage til søgningen
DN København