A. Vogel har siden 1923 udviklet naturlægemidler, kosttilskud og andre helseprodukter udvundet af friske planter med aktive stoffer. Produkterne fremstilles i Schweiz under streng kvalitetskontrol og efter metoder som tager størst mulig hensyn til naturen og miljøet.

Et af kerneområderne er brugen af økologiske råmaterialer, som har vokset i sund jord samt brugen af ekstrakter fra friske planter, så vidt det er muligt.

Læs mere om A. Vogel

Et samarbejde om sommerfugle

Sommerfuglene i Danmark er under pres, og hver fjerde sommerfugleart er nu truet i et vist omfang. 2017 var et af de værste år for vores sommerfugle nogensinde, og herhjemme har vi i løbet af de sidste år mistet 12 forskellige arter.

A. Vogel og Danmarks Naturfredningsforening samarbejder om ”Sommerfugleeffekten” og har fælles interesser i at skabe bedre levevilkår for trængte sommerfugle i hele landet.

Helt konkret udskriver vi en konkurrence blandt alle Danmarks kommuner, som kan indsende et projektforslag, som vil gavne en truet eller sårbar sommerfugl i deres kommune. Danmarks Naturfredningsforening og vores lokale afdelinger vil gennemgå de indsendte forslag og præmiere de to bedste forslag med hver 100.000 kr. til at gennemføre projektet.

Læs mere om projektet

Læs mere om samarbejdet mellem A. Vogel og Danmarks Naturfredningsforening

Resultatet af samarbejdet

  • Vi sætter fokus på problemet og løsningen overfor både kommunerne og forbrugerne.
  • Vi igangsætter to naturplejeprojekter som gør en konkret forskel for sommerfugle.
  • Vi hjælper samtidig masser af andre insekter.
  • Vi modtager andre gode naturplejeforslag, som vi vil forsøge på få finansieret på andre måder.
  • Vi samarbejder på tværs af sektorer.

En stor tak til A.Vogel for deres støtte til Danmarks Naturfredningsforenings arbejde med at forbedre levevilkårene for sommerfugle og andre insekter.

FN's verdensmål for bæredygtig udvikling

A.Vogel og Danmarks Naturfredningsforenings samarbejde er med til at understøtte to af FN’s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling.

FNs verdensmål for bæredygtig udvikling

A. Vogel og Danmarks Naturfredningsforenings samarbejde er med til at understøtte to af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling: