AL Finans tilbyder finansieringsløsninger inden for lån, leasing og factoring. Virksomhedens arbejde tager udgangspunkt i lang erfaring og branchekendskab, et stabilt finansielt bagland samt et ønske om at opbygge langvarige kunderelationer gennem tæt dialog og samarbejde. AL Finans har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank – en bank, der i 2018 blev kåret som Danmarks bedste bank for 10. år i træk.

Om samarbejdet med AL Finans

AL Finans og Danmarks Naturfredningsforening er indgået i et partnerskab, forbi vi sammen kan gøre en forskel for miljøet og klimaet. Danmarks Naturfredningsforening ønsker at udbrede kendskabet til den grønneste transport, skubbe på den klimapolitiske dagsorden og understøtte salget af de klimavenligste biler frem for fossilbiler – mens AL Finans tilbyder et unikt produkt specifikt til klimavenlige biler.

Danmarks Naturfredningsforening anbefaler el- og plugin hybridbiler for miljøet og klimaet: En ren elbil er ubetinget det bedste klimavalg. Hvis du vælger en plugin hybrid, er det afgørende for klimaregnskabet, at du først og fremmest kører på el.
Læs om vores anbefaling og få inspiration til at vælge den rigtige bil for dig og klimaet.

Sådan fungerer lånet

AL Finans har lanceret et nyt attraktivt billån, der kan ansøges til plugin hybrid- og elbiler. Lånet tilbydes til såvel nye som brugte biler og til både private personer og erhvervskunder. Læs mere og ansøg om lån.

Forventet resultat af samarbejdet

• At understøtte salget af klimavenlige biler
• At øge kendskabet til de bæredygtigste transportformer
• At inspirere forbrugerne til at køre i den mest klimavenlige bil ift. deres behov
• At begge parter deler viden og ressourcer for at støtte bæredygtig udvikling
• At støtte Danmarks Naturfredningsforening økonomisk

En stor tak til AL Finans for deres støtte til Danmarks Naturfredningsforenings arbejde med at fremme klimavenlig transport i Danmark.

FN's verdensmål for bæredygtig udvikling

AL Finans og Danmarks Naturfredningsforenings samarbejde er med til at understøtte tre af FN’s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling:

  • Mål 12: Ansvarlig forbrug og produktion.
    Mål 13: Klimaindsats mod klimaforandringer og deres konsekvenser.
    Mål 17: Partnerskaber på tværs til fremme for bæredygtig udvikling.