Kom med til Den Grønne Højskole!

15.-19. august

Hvad er Den Grønne Højskole?

Den Grønne Sommerhøjskole er et fællesskab for unge, der vil debattere, handle på og tage del i den grønne dagsorden.

Du møder nye grønne venner og tager del i et fællesskab, der interesserer sig for natur, bæredygtighed og klima.

Det bliver 5 dage med sjove workshops, frisk luft til hovedet og stof til eftertanke.

Sidste år mødte 50 unge op på Skovsgaard Gods, Langeland og sov i telt, gik på sanketur, diskuterede bioetik, sang klassikere fra højskolesangbogen og meget mere.

Se det fulde program længere nede.

Hvornår: 15.-19 august

Hvor: Kågårdsvej 10, 5900 Rudkøbing. Fællesbus kører hertil fra Nyborg st.

Pris: 550 kr.

Vi ses!

Det var en utroligt fed oplevelse at være på den grønne højskole! De andre højskoleelever var super søde, og det var virkelig fedt at bruge så mange dage i et grønt fællesskab med plads til alle. Vi lavede mange spændende aktiviteter – lige fra at bygge insekthoteller til at høre om klimaforandringerne. Jeg kan kun anbefale at tage af sted! - Sofie, deltager på Den Grønne Sommerhøjskole 2021

Back to basics!

Den Grønne Højskole er en slags 5-dages naturfestival for dig mellem 18 og 35, som giver dig viden og inspiration om natur og klima.

Du behøver hverken være biolog eller klimaaktivist for at være med. Den Grønne Sommerhøjskole er for dig, der kan se fidusen i at tilbringe fem dage i lækker natur på Langeland med spændende oplæg, debatter og workshops og sene aftentimer rundt om bålet.

Når du kommer hjem, har du sovet i shelter i et vildt naturområde med vildheste, lært at kende de lækre spiselige urter fra de dårlige, og hørt Michael Stoltze sætte fokus på biodiversitetens rolle.

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig her!

Program


Jeg oplevede Den Grønne Højskole som et legende frirum, hvor vi fik perspektiver på moderne problemstillinger om miljø, klima og etik. Oveni dette var højskolen socialt og fagligt godt opbygget, og det var helt klart en fantastisk højskoleoplevelse i det fri - Jacob, deltager på Den Grønne Sommerhøjskole 2021

Følg med og bliv inspireret