Kom med på vores ungefestival!

Hvad er FlorFest?

I ly af naturskønne Skovsgaard Gods på Langeland skaber FlorFest muligheden for, at du med hovedet, hjertet og hænderne kan opleve mangfoldig natur på en ny måde.

Kom med på fem dages festival, der samler unge i et fællesskab om den vigtige natur, som det er nødvendigt, at vi lærer mere om at passe på!

Sidste år mødte 60 unge op på Skovsgaard Gods og sov i telt, gik på sanketur, lavede mad på stranden, diskuterede bioetik og meget mere. Vi er stadig i gang med at planlægge årets festival, så hold øje med vores instagram hvor programmet løbende præsenteres!

Find os på Instagram: @florfesten

Hvornår: d.7. - 11. august

Spørgsmål? Skriv til Freya@dn.dk

Det var en utroligt fed oplevelse at være med! De andre deltagere var super søde, og det var virkelig fedt at bruge så mange dage i et grønt fællesskab med plads til alle. Vi lavede mange spændende aktiviteter – lige fra at bygge insekthoteller til at høre om klimaforandringerne. Jeg kan kun anbefale at tage af sted! - Sofie, tidligere deltager, 2021

Lær mere om natur og biodiversitet

FlorFest er for dig mellem 18 og 35, som gerne vil have viden og inspiration om biodiversitet og klima.

Du behøver hverken være biolog eller klimaaktivist for at være med. FlorFest er for dig, der kan se fidusen i at tilbringe fem dage i lækker natur på Langeland med spændende oplæg, debatter og workshops og sene aftentimer rundt om bålet. Programmet spænder vidt fra sanketurer, talks om en grønnere fremtid og oplæg om regenerativt jordbrug og de økologiske kriser.

Når du kommer hjem, har du sovet i shelter i et vildt naturområde med vildheste, lært at kende de lækre spiselige urter, og hørt spændende oplæg og musik, der inspirerer dig til at komme endnu mere ud i naturen.

Lyder det som noget for dig? Køb en billet i linket øverst på siden!Jeg oplevede et legende frirum, hvor vi fik perspektiver på moderne problemstillinger om miljø, klima og etik. Oveni dette var højskolen socialt og fagligt godt opbygget, og det var helt klart en fantastisk højskoleoplevelse i det fri - Jacob, tidligere deltager 2021

Følg med og bliv inspireret