Har du lyst til at udvikle og producere digitalt indhold, som gør en reel forskel for en bæredygtig fremtid? Kan du lave tankevækkende indhold, der engagerer og får gennemslagskraft på tværs af digitale kanaler? Og har du lyst til at være en del af en professionel arbejdsplads fuld af grønne ildsjæle, der hver dag kæmper for natur og klima? Så er du måske den nye SoMe-manager, vi leder efter.

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største grønne forening. Vi har stærke digitale kanaler med stort følgeskab og engagement. Nu skal vi tage vores digitale kommunikation det næste skridt med videreudvikling af vores digitale kanaler – blandt andet med et styrket fokus på engagerende videoindhold. Derfor leder vi efter en SoMe-manager, der både har evnerne til at producere det løbende indhold, og som samtidig har kompetencerne og lysten til at udvikle vores kanaler, så de bliver endnu mere engagerende og relevante for vores mange brugere.

Om jobbet

Som Danmarks Naturfredningsforenings SoMe-manager får du ansvaret for indhold, kuratering og videreudviklingen af vores sociale medier. Du producerer selv indhold til alle kanaler. Du bliver en del af Kommunikationsafdelingen, som har ansvaret for kommunikation, kampagner og digital forretning. Afdelingen arbejder både med engagementet på de enkelte indsatser og med det overordnede kendskab til DNs brand. Som SoMe-manager er du en del af det digitale kommunikationsteam, som består af tre medarbejdere. Du vil i det daglige også arbejde tæt sammen med kolleger fra afdelingen og resten af huset. Du vil både bidrage med indhold til DNs store kampagner og til den digitale fundraising og medlemshvervning ud over den løbende indholdsproduktion. Du bliver en del af et hus med dygtige kolleger, som sætter faglighed og trivsel højt.

Din profil

  • Du har en relevant uddannelsesbaggrund eller relevant praktisk erfaring og har allerede professionel erfaring som SoMe-manager.
  • Du kan producere video og grafik og har en udviklet forståelse for, hvordan visuelt indhold løfter kommunikationen.
  • Du har et godt og fængende sprog og kan skabe digitale fortællinger, som engagerer.
  • Du har erfaring med at arbejde med digitalt indhold, så det rammer udvalgte målgrupper og er med til at sætte en bredere dagsorden.
  • Du har erfaring med digital fundraising og annoncering eller interesserer dig for, hvordan indholdet understøtter foreningens forretningsmål.
  • Du er idérig og kreativ og trives med at udvikle idéer sammen med andre.
  • Du har erfaring med eller lyst til kanaludvikling og motiveres af at skabe nye formater og nå nye målgrupper.
  • Du er struktureret og målrettet og motiveres af data og mål for performance.
  • Du har enten viden om eller interesse for den grønne dagsorden og motiveres af at arbejde for den grønne sag.

Om os

Danmarks Naturfredningsforening er med 130.000 medlemmer Danmarks største grønne medlemsorganisation. Vi arbejder for, at Danmark bliver et samfund med en rig og mangfoldig natur, et rent og sundt miljø og en aktiv klimaindsats. Der er 75 medarbejdere i sekretariatet, og vi bor på Østerbro tæt på metrostationen ved Poul Henningsens Plads

Du kan læse mere om os på www.dn.dk.

Information og ansøgning

Du kan kontakte kommunikationschef Louise Puck for yderligere oplysninger på tlf. 31193267.

Arbejdspladsen er Masnedøgade 20, 2100 København Ø.

Stillingen er på 37 timer/ugen med løn og vilkår i henhold til overenskomst.

Ansøgningsfrist: 1. december 2022.

alt
Louise Puck Hansen
Kommunikationschef