I Danmarks Naturfredningsforening har vi en strategi om at skabe mere plads til naturen og finde en løsning på klimakrisen. Dette gør vi blandt andet gennem vores indsatser på cirkulær økonomi, hvor vi mobiliserer danskerne til et affaldsfrit Danmark, på børneområdet hvor vi udbreder og formidler viden om naturen gennem diverse aktiviteter, og på ungeområdet hvor vi ønsker at mobilisere flere unge gennem den grønne bevægelse.

Vi mangler dig til at omsætte vores strategi til konkrete projekter samt at hjælpe til med fondsansøgninger, så projekterne kan finansieres. Du vil komme helt tæt på arbejdet i en grøn organisation, hvor vi brænder for klimaet, miljøet og den grønne dagsorden, og du vil få indblik i arbejdet på tværs af DN’s afdelinger og bidrage til de forskellige processer af et projektforløb. Du må gerne have viden om og interesse for både klima, miljø og den politiske dagsorden, men dette er ikke et krav. Hos os er der plads til både faglig og personlig udvikling. Vi er en organisation, hvor mange fagligheder arbejder sammen, og du vil få mulighed for at få indblik i alsidige fagligheder, afhængig af dine interesser.

Arbejdsopgaver

 • Du vil få varierende research- og analyseopgaver.
 • Du er med til at udvikle ideer til projekter.
 • Du hjælper med udarbejdelse af større fondsansøgninger.
 • Du vil være med til at understøtte projekter i DN’s forskellige afdelinger.
 • Du vil få mulighed for at møde og tale med forskellige fonde og aktører.
 • Du vil hjælpe med diverse ad hoc opgaver.

Om dig

 • Du er i gang med en relevant uddannelse inden for enten det samfundsvidenskabelige eller kommunikationsmæssige område.
 • Du er en dygtig formidler og kan kommunikere klart og tydeligt.
 • Du er analytisk tænkende og har erfaring med research opgaver.
 • Du kan arbejde systematisk, har gode samarbejdsevner og er tryg ved selvstændige arbejdsopgaver.
 • Du brænder for vores sag og er en positiv og hjælpsom kollega.

Om os

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største grønne organisation med 130.000 medlemmer og over 1.500 frivillige. I sekretariatet på Østerbro arbejder vi ca. 75 engagerede medarbejdere med at gøre Danmark grønnere. Du bliver en del af en afdeling, der arbejder med medlemmer, fundraising og økonomi.

Information og ansøgning

Arbejdsstedet er Masnedøgade 20, 2100 København Ø. Du kan læse mere om os på www.dn.dk.

Praktikperioden forløber fra august/september 2022, og vi er fleksible i forhold til opstartsdato. Stillingen er ulønnet, og timerne tilrettelægges således, at det passer med dit studie. Vi har lækker frokostordning og fleksibilitet i tilrettelæggelsen af vores arbejdsdag.

Har du spørgsmål til stillingen, så tag fat i seniorprojektleder for udvikling og partnerskaber Tove Preisler Christiansen på tove@dn.dk / tlf: 23 74 44 72.

Ansøgningsfrist: 12. maj 2022

alt
Tove Preisler Christiansen
Fundraiser – udvikling, partnerskaber og fonde