Vi står midt i en buldrende biodiversitets- og klimakrise. Heldigvis er både befolkningen og politikerne ved at få øjnene op for udfordringerne. Som Danmarks største grønne organisation har vi et stort ansvar for at tale klimaets og naturens sag og gøre det muligt for befolkningen og deres politikere at handle. En væsentlig del af vores arbejde udspringer af frivillige ildsjæle i 95 lokale afdelinger og i landsdækkende projekter som fx Sommerfuglepartner og Naturfamilier.

Vores Repræsentantskab har lige vedtaget en ny strategi, og vi glæder os til at føre den ud i livet sammen med vores lokale frivillige. Derfor har vi brug for flere hænder til vores udviklingsprojekter, der skal skabe bedre organisering og kommunikation mellem de frivillige. Flere have øjnene op for muligheden for at blive frivillig, og vi skal skabe en åben og indbydende kultur. Du bliver en del af vores hold af organisationskonsulenter, hvor I sammen skal udvikle og gennemføre vores strategiske projekter.

Eksempler på opgaver:

 • Udvikle nye måder at rekruttere og organisere frivillige lokalt: Mange flere vil gerne være frivillige, men det stiller store krav til vores lokale afdelinger at kunne modtage de nye frivillige og engagere dem i håndgribelige opgaver som fx naturpleje, ture og arrangementer.
 • Udvikle en digital løsning til debat og vidensdeling: De mange gode eksempler lokalt skal deles, så vi kan inspirere hinanden på tværs i foreningen. Vi skal kunne diskutere og udfordre hinanden.
 • Vi skal arbejde med vores frivilligkultur, så vi opnår en større diversitet blandt vores frivillige, og alle føler sig velkomne i vores grønne fællesskab - også i udviklingen af de digitale og fysiske netværk rundt om afdelingerne.
 • Vi vil gerne samle endnu flere frivillige til inspirerende repræsentantskabsmøder, hvor frivillige kan netværke på tværs af landet og interesseområder.
 • Læs mere om DNs strategi og udviklingsprojekter: https://aktiv.dn.dk/strategi-2022-2026/indsatsomrade-frivillige-og-aktive/

Vi forventer, at du kan sætte flueben ved en række af disse kompetencer:

 • Kendskab til natur og den grønne dagsorden
 • Erfaring fra medlemsorganisation eller NGO, herunder at organisere og gennemføre projekter i fællesskab med frivillige
 • Er organiseret, en dygtig projektleder og skaber fremdrift i projekter
 • God til at tale med mennesker, skabe tillid og har lyst til at handle for den fælles sag
 • En udpræget holdspiller med lyst til at lære nyt, dele viden og give sparring til dine kollegaer
 • Selvstændig, ansvarlig og systematisk og har personlig gennemslagskraft
 • God til at skrive og kommunikere
 • Viden og erfaring med digitale kommunikationsplatforme til nyhedsbreve, hjemmesider og Facebook.

Vi forventer, at du kan starte 1.8. Du må forvente møder ude i landet og uden for almindelig arbejdstid for at kunne understøtte vores frivillige. Til gengæld lægger vi vægt på din udvikling og frihed under ansvar. Du kan arbejde fleksibelt med hjemmearbejde efter aftale.

Stillingen er 37 timer om ugen. Løn modsvarer den statslige overenskomst. Vi har en personaleforening, økologisk frokostordning samt en kreativ og uformel arbejdsplads.

Hvis du vil vide mere om stillingen og om vores arbejde, er du velkommen til at kontakte organisationschef, Mikkel Havelund, på mh@dn.dk eller på tlf. 3119 3207.

Ansøgningsfrist: 5. juni 2022.

Om os

Danmarks Naturfredningsforening er med 130.000 medlemmer Danmarks største grønne medlemsorganisation. Vi arbejder for, at Danmark bliver et samfund med en rig og mangfoldig natur, et rent og sundt miljø og en aktiv klimaindsats. Der er 75 medarbejdere i sekretariatet, og vi bor på Østerbro tæt på metrostationen ved Poul Henningsens Plads.

alt
Mikkel Havelund
Organisationschef
 • E-mailadresse
 • Mobil
  +45 31 19 32 07