Vil du arbejde med betjening af reception samt telefon- og mailbetjening af medlemmer i et spændende og udviklingsorienteret miljø - og samtidig bidrage til en rigere natur, et rent miljø og en bæredygtig fremtid? Så er et job i Danmarks Naturfredningsforening helt sikkert noget for dig.

Stillingen

Vi tilbyder et job med god mulighed for faglig udvikling og indflydelse på udførelsen af de konkrete arbejdsopgaver. Stillingen er på 15 timer pr. uge med fleksibel tilrettelæggelse og hensyn til undervisning og eksamenslæsning. Som studentermedhjælper vil du opleve et arbejdsmiljø med forskellige opgaver og samarbejdsrelationer, men også med et stort individuelt ansvar.

Du bliver en del af et lille team af engagerede og dygtige medarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil bestå af en bred vifte af forskellige typer opgaver, som alle har det fælles mål, at vi bliver i stand til at yde den bedst mulige service til alle, der kontakter vores team, hvad enten det er på mail, telefonisk eller ved personligt fremmøde. Som studentermedhjælper vil du tilegne dig bred erfaring med kundeservice, loyalitet og datakvalitet.

Arbejdsopgaver inkluderer bl.a.:

  • Betjening af reception og omstilling
  • Betjening af medlemsservicetelefon og -indbakke
  • Dataopdatering og udtræk i vores medlems- og marketingsystemer
  • Håndtering af returpost
  • Diverse ad hoc-opgaver

Du vil indgå som en vigtig del af vores afdeling og vil løbende være med til at optimere og forbedre arbejdsprocesser og -tilgange.

Om dig

Du er studerende på en videregående uddannelse med interesse for kundeservice og datakvalitet og har mindst et år (og gerne mere) tilbage af din uddannelse.

Som person er du ansvarsbevidst, har en positiv tilgang og mod på at lære nyt. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og har gode formidlingsevner, både skriftligt og mundtlig. Du er brugervant i Excel og har lyst til arbejde med vores forskellige medlems- og marketingsystemer.

Om os

Du bliver en del af afdelingen for Medlemmer, fundraising og økonomi, hvor vi i forvejen har andre studentermedhjælpere med andre opgaver.

Danmarks Naturfredningsforening er med 130.000 medlemmer Danmarks største grønne medlemsorganisation. Vi arbejder for, at Danmark bliver et samfund med en rig og mangfoldig natur, et rent og sundt miljø og en aktiv klimaindsats. Der er 75 medarbejdere i sekretariatet, og vi bor på Østerbro tæt på metrostationen ved Poul Henningsens Plads

Information og ansøgning

Ansøgningsfrist: 1. december 2022.

Opstart hurtigst muligt. Stillingen er på 15 timer/uge. Løn med udgangspunkt i statens overenskomst for studenter. Vi har frokostordning og fleksibilitet i tilrettelæggelsen af vores arbejdsdag.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt teamleder Marianne Ingemann på mi@dn.dk.

alt
Marianne Ingemann
Teamleder Medlemsservice
  • E-mailadresse
  • Mobil
    +45 31 19 32 10