Har du lyst til at hjælpe Danmarks største grønne organisation med at sikre en varig beskyttelse af Danmarks mest værdifulde naturområder?

Så kan vi tilbyde et spændende job i et kreativt miljø med engagerede og alsidige kolleger. Du kommer til at indgå i en gruppe på p.t. fire medarbejdere, der varetager foreningens fredningsarbejde.

Arbejdsopgave

  • Rejsning af fredningssager efter naturbeskyttelsesloven – hvilket indebærer udarbejdelse af fredningsforslag, tovholder på fredningssager til de er endeligt afgjort i Fredningsnævn og Miljø- og Fødevareklagenævn, forhandling, formidling, pressehåndtering mm.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • Har kendskab til/erfaring med rejsning og selvstændig håndtering af fredningssager efter naturbeskyttelsesloven
  • Godt kendskab til naturbeskyttelsesloven generelt
  • Kan forhandle og formidle, og har i det hele taget et veludviklet socialt talent
  • Skriver godt
  • Er selvstændig, effektiv, ansvarlig og systematisk
  • Er tålmodig, troværdig og har personlig gennemslagskraft
  • Er driftssikker – også i pressede situationer.
  • Har relevant akademisk uddannelse: biolog, naturressourceforvalter, geograf, landinspektør, jordbrugskandidat, teksam’er eller tilsvarende. Det vigtigste er ikke din specifikke uddannelse, men dine faglige og personlige kvalifikationer.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt derefter. Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest den 19. august 2021 via dette link. Samtaler forventes afholdt den 23. og 26. august.

Danmarks Naturfredningsforening er ikke lønførende men følger i vid udstrækning statens takster. Vi lover dig et udfordrende og ansvarsfuldt job, hvor du selv er med til at sætte rammerne, og en arbejdsplads med stort hjerterum, dygtige kolleger og en god sag.

Arbejdsstedet er København, men sagerne kræver ind imellem, at du repræsenterer DN rundt om i landet. Det betyder, at du skal være rede til at arbejde uden for ”normal” kontortid. Det forudsættes, at du har kørekort.

Nærmere oplysninger: Kontakt fredningsleder Birgitte Bang Ingrisch, 61 69 18 22

Danmarks Naturfredningsforening er med 130.000 medlemmer Danmarks største grønne medlemsorganisation. Vi arbejder for, at Danmark bliver et samfund med en rig og mangfoldig natur, et rent og sundt miljø og en aktiv klimaindsats. Der er 75 medarbejdere i sekretariatet, og vi bor på Østerbro tæt på metrostationen ved Poul Henningsens Plads.