Naturfamilier er et projekt, som Danmarks Naturfredningsforening har søsat, for at gøre det lettere for børnefamilier at vælge naturen til. Projektet skal skabe nye fællesskaber for familier, der gerne vil ud i naturen og dele naturoplevelser og friluftsliv med andre familier.

Fællesskaber, som dannes og vokser på digitale platforme, og hvor man inviterer hinanden på ture og oplevelser i naturen. Projektet er støttet af Nordea-fonden, og Steno Diabetes Center Copenhagen er partner og har ansvaret for indsamling af ny viden, monitorering og evaluering i projektet.

Vi mangler dig, der har lyst, ambitioner, engagement og kompetencer til at være med til at brede projektet ud i hele landet. Vi har brug for, at du er dygtig til digitale og sociale medier, web og til at kommunikere til mange forskellige målgrupper. Du må naturligvis også meget gerne have viden om og interesse for naturen. Men det er ikke et krav.

Arbejdsopgaver

  • Du skal være med til at mobilisere, engagere og inspirere familier og andre interessenter i naturfamiliegrupperne.
  • Du skal være med til at udvikle ideer og koncepter, der skal inspirere børnefamilier til at komme ud i naturen.
  • Du skal producere indhold til digitale platforme, herunder Facebook, nyhedsbreve, hjemmeside, blog, film, reportager og presse.

Om dig

  • Du er i gang med en relevant kommunikationsfaglig, PR eller journalistisk uddannelse.
  • Du har et godt kendskab til brug og udvikling af digitale og sociale medier generelt.
  • Du er god til at samarbejde.
  • Du er en dygtig formidler og kan kommunikere klart, tydeligt og medrivende.
  • Du brænder for vores sag og er en positiv og hjælpsom kollega.

Om os

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største grønne organisation med 130.000 medlemmer og over 1.500 frivillige. I sekretariatet på Østerbro arbejder vi ca. 70 engagerede medarbejdere med at gøre Danmark grønnere. Du bliver en del af en afdeling, der arbejder med organisation, mobilisering og frivillighed

Information og ansøgning
Arbejdsstedet er Masnedøgade 20, 2100 København Ø. Du kan læse mere om os på www.dn.dk

Praktikperioden løber fra ca. 10. januar 2022 frem til 1. juli 2022. Stillingen er på 37 timer/ugen og ulønnet. Vi har frokostordning og fleksibilitet i tilrettelæggelsen af vores arbejdsdag.

Har du spørgsmål til stillingen så tag fat i projektleder på Naturfamilier Mette Saaby Bro på msb@dn.dk / tlf. 31193237.

Ansøgningsfrist: søndag den 28. november 2021.