Natur, miljø og klima står højt på danskernes dagsorden, og i Danmarks Naturfredningsforening oplever vi en stærkt stigende interesse for vores arbejde med at sikre en rig natur, et rent miljø og et klima i naturlig balance – både fra privatpersoner og virksomheder.

Derfor søger vi nu en studentermedhjælper til at hjælpe med vores digitale markedsføring til B2C og B2B og understøtte driften af vores virksomhedskoncept Naturdonor.

Dine arbejdsopgaver

Som studentermedhjælper til digital fundraising bliver du medansvarlig for at udarbejde annoncer til Google Ads og Google Ad Grants – og at sikre, at de konverterer. Du kommer altså både til at producere vores annoncer, men også at splitteste, monitorere og optimere, så vi får det maksimale ud af vores annonceindsats.

Derudover bliver det også din opgave at hjælpe vores erhvervsmarkedschef med at håndtere driften af Naturdonor – vores virksomhedskoncept tilpasset og målrettet små og mellemstore virksomheder. Det involverer forskellige opgaver inden for kundeservice, markedsføring og administration.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med en marketing- eller kommunikationsfaglig uddannelse og har minimum to år tilbage af studiet. Derudover har du stor interesse for – og meget gerne erfaring med – digital annoncering og kundeservice.

Dine kvalifikationer

  • Du skriver skarpe tekster og har sans for det gode kreativ
  • Du kan bruge data til at evaluere og optimere dit indhold
  • Du er servicemindet og har gode samarbejdsevner
  • Du er villig til at lære, initiativrig og arbejder struktureret og selvstændigt

Vi tilbyder

  • Gode lærings- og udviklingsmuligheder
  • Et team af engagerede og dygtige kolleger, som du kan lære af og udvikle dig med
  • En fleksibel arbejdsplads, der giver plads til studiet og eksamenslæsning
  • Et meningsfuldt arbejde i en organisation i en spændende udvikling

Om os
Du bliver en del af det digitale team i kommunikationsafdelingen. Det digitale team har ansvaret for udvikling af og indhold (herunder annoncer) til vores stærke digitale kanaler. Kommunikationsafdelingen har derudover også ansvaret for kampagner, erhvervssamarbejde og medlemsbladet Natur og Miljø.

Du vil samtidig have et tæt samarbejde med vores afdeling for medlemmer, fundraising og økonomi, der er ansvarlige for den samlede fundraising, herunder medlemshvervning via bl.a. telemarketing og face-to-face samt fastholdelse af allerede eksisterende medlemmer samt indsamlinger.

Information og ansøgning
Arbejdstiden er på 10-15 timer om ugen med løn og vilkår i henhold til husaftale.

Arbejdspladsen er Masnedøgade 20, 2100 København Ø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte digital marketing konsulent Marie-Louise Schlosser på tlf. 26 27 53 74 eller kommunikationschef Louise Puck på tlf. 31 19 32 67.

Send din ansøgning, CV og seneste karakterudskrift senest den 1. september.