Vil du arbejde med HR og øvrige administrative opgaver i et spændende og udviklingsorienteret miljø - og samtidig bidrage til en rigere natur, et rent miljø og en bæredygtig fremtid? Så er et studierelevant job i Danmarks Naturfredningsforening helt sikkert noget for dig.

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde et attraktivt studiejob med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Stillingen:

Vi tilbyder et job med god mulighed for faglig udvikling og indflydelse på de konkrete arbejdsopgaver. Stillingen er på 15 timer pr. uge med fleksibel tilrettelæggelse og hensyn til undervisning og eksamenslæsning. Som studentermedhjælper vil du opleve et arbejdsmiljø med forskellige opgaver og samarbejdsrelationer, men også med et stort individuelt ansvar.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af en bred vifte af forskellige typer opgaver inden for HR, bogholderi og øvrige administrative opgaver. Som studentermedhjælper vil du opleve stor mulighed for selv påvirke, hvordan din arbejdsdag ser ud samt tilegne dig bred erfaring med HR og administration.

Arbejdsopgaver inkluderer bl.a.:

  • Udvikling af vores HR-system
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
  • Ansvar for vores tidsregistreringssystem
  • Bistå med lønadministration
  • Ansvar for vores jobansøgningsportal
  • Intern support i vores fakturahåndteringssystem
  • Diverse administrative ad hoc-opgaver

Du vil indgå som en vigtig del af vores afdeling og vil løbende være med til at optimere og forbedre arbejdsprocesser og -tilgange.

Om dig

Du er samfundsvidenskabelig studerende med interesse for HR og administration og har mindst et år (og gerne mere) tilbage af din uddannelse.

Som person er du ansvarsbevidst, har en positiv tilgang og mod på at lære nyt. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og har gode formidlingsevner, både skriftligt og mundtlig. Du er brugervant i Excel og har lyst til arbejde med vores forskellige it- og økonomisystemer.

Om os

Du bliver en del af afdelingen for Medlemmer, fundraising og økonomi, hvor vi i forvejen har andre studentermedhjælpere med andre opgaver.

Danmarks Naturfredningsforening er med 130.000 medlemmer Danmarks største grønne medlemsorganisation. Vi arbejder for, at Danmark bliver et samfund med en rig og mangfoldig natur, et rent og sundt miljø og en aktiv klimaindsats. Der er 75 medarbejdere i sekretariatet, og vi bor på Østerbro tæt på metrostationen ved Poul Henningsens Plads

Information og ansøgning

Start medio august eller primo september 2021. Stillingen er på 15 timer/uge. Løn med udgangspunkt i statens overenskomst for studenter. Vi har frokostordning og fleksibilitet i tilrettelæggelsen af vores arbejdsdag.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt administrationschef Luise Sanderhoff Østerlund på luise@dn.dk.

Ansøgningsfrist: 10. august 2021. Send din ansøgning, CV og karakterudskrift.

Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 32 og 33.