I samarbejde med VELUX FONDEN uddeler Danmarks Naturfredningsforening midler til dig, der har gode grønne idéer, som du har lyst til at føre ud i livet. For at ansøge skal du være fyldt 60 år, og du - eller en anden aktiv i projektet - skal være uden for erhverv.

Hvad kan du ansøge om penge til?

Formålet med Grønt Guld er at støtte og anerkende aktiviteter, hvor der ydes en indsats for dig selv og andre ældre rent social, der giver gode oplevelser i naturen og/eller sætte fokus på miljø eller klima.

Det kan være, at du vil arrangere et byttemarked for at sætte fokus på bæredygtighed og genbrug, lave en strikkeklub og strikke bomuldskarklude eller andre bæredygtige alternativer eller at plante træer for klimaet.

Det kan også være, at du har lyst til at dele din viden om natur og biodiversitet i din lokale natur eller lave naturpleje? Det kan være, at du vil indsamle og lave mad fra naturens eget spisekammer og vise andre, hvor de gode, spiselige urter og svampe findes?

Eller måske du har idéen, der kan få flere børn og unge ud at opleve naturen?

Sådan ansøger du

For at ansøge om midler til netop dit projekt skal du udfylde en ansøgningsskema online. Her skal du bl.a. oplyse, hvad aktiviteten eller projektet går ud på, hvor mange penge du søger, og hvem der er involveret i at arrangere og afholde aktiviteten ud over dig.

Udfyld ansøgningsskemaet her

Er du i tvivl? Så kan du læse vejledning til ansøgningsskemaet her

Tak fordi du gør en forskel

Din idé er guld værd. Både for andre mennesker og for naturen. Derfor vil vi fra Danmarks Naturfredningsforening gerne sige dig et på forhånd stort tak for dit initiativ.

Her kan du se, hvad andre tidligere har fået støtte til

Brug for hjælp?

Kontakt Jörn Eskildsen for gode råd om, hvordan du får støtte til aktiviteter, ansøger og andet på mail: jes@dn.dk eller telefon: 31 19 32 54.