Red klimaet fra fossilbilerne

- og få mindre røg, støj og møg i din hverdag.

Konkurrencen er slut. Vinderne får besked senest fredag den 21. december.

Tak fordi du vil være med til at hjælpe klimaet.

Skal din næste bil være en elbil?

Har du tænkt på, at din næste bil kunne være en elbil? Her kan du finde guides og viden om den klimavenlige bil. Husk at deltage i konkurrencen ved at udfylde formularen ovenfor - så har du nemlig en god chance for at komme ud og prøve en elbil.

Om kampagnen

Ved at sætte danskerne bag rattet ønsker Danmarks Naturfredningsforening i samarbejde med SEAS-NVE og Clever at gøre op med de mange myter, der er forbundet med at køre elbil. Den personlige oplevelse, skal være med til at få flere elbiler på vejene og én gang for alle slå fast, at elbilen er kommet for at blive.

Benzinbil er lig med fossilbil

Oplevelsen af at køre elbil er, ud over den klimamæssige fordel, også forbundet med mindre larm, lugt og bilos. Desuden er Danmark et af de lande, der er længst fremme, når det kommer til udvikling af grøn energi, men vi sakker voldsomt bagud, når det kommer til elbiler på de danske veje.

Nu træder vi speederen i bund

Det bliver gang på gang slået fast, at det kræver handling nu, hvis vi skal kontrollere omfanget af klimaforandringerne. Personbilerne står for ca. 45 procent af den danske transportsektors CO2-udledning. Derfor skal vi træde speederen i bund og sætte ambitionsniveauet op.

Læs mere om elbiler her

Læs mere om klima her