Giv et gavemedlemskab med et flot gavebevis

  • Send gavebeviset direkte til modtager eller print det ud og læg under juletræet.
  • Medlemskabet koster almindelig medlemskabspris og giver naturligvis adgang til alle vores medlemsfordele bl.a. gode rabatter i vores webshop og over 1.000 gratis ture og arrangementer om året.
  • Priser fra 200 kroner.

Derfor skal du give en julegave med et godt formål

Julen er hjerternes fest. Med en julegave hos Danmarks Naturfredningsforening varmer du ikke kun hjertet hos modtageren – du gør en forskel for Danmarks pressede natur og de truede og sjældne dyr, der mangler levesteder.

Og din omtanke kan mærkes. Helt inde i den dybe skov og på de bakkede enge er der dyr og planter, der ellers ikke bliver lagt mærke til, som får en helt konkret og tiltrængt håndsrækning.

Det gør de for eksempel, når vi rejser fredningssager i den danske natur, så flere naturområder bliver beskyttet fra at blive bebygget eller gjort til landbrug.

Eller når sjældne orkidéer får lov at blomstre igen som følge af lokale naturaktives vedholdende arbejde med at pleje naturen. Eller når truede dyr som skovmår, odder, hasselmus og kirkeugle får bedre vilkår og flere levesteder, når vi igangsætter projekter og indsatser for at redde dem.

Din hjælp er også med til at skabe renere drikkevand, når vores kampagner får regeringen til at indføre et forbud mod sprøjtegifte for private og i det offentlige rum.

Alt det sker i høj grad på grund af det vedholdende arbejde og pres, som vi og vores mere end 130.000 medlemmer lægger på politikerne.

Vær med til at give naturen en stemme. Giv en grøn og bæredygtig julegave med mening!

Køb årets julegave og få naturskønne medlemsfordele

Som medlem af Danmarks Naturfredningsforening er man ikke kun med til at støtte et godt formål. Man får også adgang til en lang række grønne medlemsfordele.

  • Rabatter til produkterne i webshoppen, hvor du blandt andet kan købe friluftsudstyr, naturbøger og tøj.
  • Det smukke magasin Natur & Miljø, som sendes ud fire gange om året.
  • 10 procent rabat i Friluftsland.
  • Adgang til over 1000 gratis ture i hele landet om året.