Medlemskab med gaveæske

  • Få en flot gaveæske med dit medlemskab.
  • Gaveæsken kan sendes til dig eller direkte til modtager.
  • Gaveæsken indeholder: medlemsmagasinet Natur & Miljø, A4-plakat med citronsommerfugl, haveguiden 'Slip naturen fri i din have' og flotte naturkort.

Digitalt medlemskab med gavekort

  • Få et flot gavekort til download med det samme via e-mail.
  • Send gavekortet direkte til modtager digitalt eller print det ud og giv som fysisk gave.
  • Modtager kan læse medlemsmagasinet Natur & Miljø online.

Gavemedlemskabet gælder i et år

Modtageren af din gave bliver medlem af Danmarks Naturfredningsforening i et år og vælger derefter selv, om de ønsker at forlænge medlemskabet. Vi kontakter modtageren af gaven, når medlemskabet er ved at udløbe.

Begge gaver giver adgang til grønne medlemsfordele

Det går jeres støtte til

Hvorfor støtte Danmarks Naturfredningsforening?

Danmarks Naturfredningsforening har eksisteret i mere end 110 år. Vi er Danmarks største grønne forening, og i årtier har vi stået sammen med vores medlemmer i kampen for en vildere natur, et renere miljø og en bæredygtig fremtid.

Og når vi står sammen kan det mærkes.

Eksempelvis når vi arbejder politisk både lokalt og nationalt for at sikre naturen, miljøet og klimaet de allerbedste vilkår.

Eller når vores kampagner samler folk på tværs af alder og regioner - så vi sammen årligt fjerner tonsvis af affald i naturen, slipper naturen fri i vores haver og altankasser eller hopper i havet for at beskytte vores hårdt pressede havnatur.

Danmarks Naturfredningsforening modtager ikke tilskud fra det offentlige, og derfor er vores arbejde for natur, miljø og klima helt afhængigt af støtte fra private.

Jo flere vi står sammen, desto større forskel kan vi gøre. Derfor har vi brug for din hjælp. Giv en gave, der gør en forskel!