Webshoppen

Til en attraktiv medlemspris kan du købe båludstyr, fuglekasser, kikkerter og meget mere i vores netbutik. Overskuddet fra salget går til vores arbejde for naturen og miljøet.

Gå til webshoppen

Natur & Miljø

Som medlem får du fire gange om året tilsendt medlemsmagasinet Natur & Miljø med nyheder, tema og perspektiv om grønne emner. Magasinet fås også som app til Android og IOS

Se Natur & Miljø

Nyt fra Danmarks Naturfredningsforening

Abonner på nyhedsbreve målrettet dine interesser.

Tilmeld nyhedsbreve

1000 gratis ture

Vores lokale afdelinger arrangerer hvert år mere end 1000 ture i naturen, og du er inviteret. Der er et overflod af skønne oplevelser i naturen – helt gratis.

Gratis guidede ture

10 % rabat i FRILUFTSLAND

Du får altid 10 procent i på markedets bedste friluftsudstyr. Friluftsland er Danmarks førende forhandler af friluftsudstyr og –beklædning.

Se mere og få rabat i Friluftsland her

Årsabonnement for 0,- hos SEAS-NVE

Få et årsabonnement for 0,- når du bestiller GlobalEnergi hos SEAS-NVE (værdi 180 kr.). Med denne fordel kan du gøre en virkelig forskel for klimaet! SEAS-NVE og Danmarks Naturfredningsforening tilbyder et helt unikt elprodukt: GlobalEnergi.

Se mere og få et årsabonnement hos SEAS-NVE her

Leje af feriehuse

Som medlem kan du leje feriehuse med rabat i det smukke herregårdslandskab på Skovsgaard Gods på Langeland. Husene ligger i fredelige og idylliske omgivelser.

Se feriehusene

Ja, tak

Meld dig ind og kom i gang