GEOCENTER MØNS KLINT er et science og natur center beliggende på Møns Klint. Centeret er gravet ned i selve klinten, og her kan du lære en masse om Danmarks vilde fortid– fra Kridttidens drabelige havmonstre til tiden med meteornedslag, supervulkaner, gigantiske isgletsjere og skabelsen af det vilde landskab på Møns Klint.

Køb biletter med medlemsrabat

Danmarks Naturfredningsforenings medlemmer får:

  • 20% på entréen til dig selv + medlemmerne af din husstand
  • 20% på et sæsonkort
  • 20% på måltider i cafeen
  • 20% på alt i butikken

Brug dit medlemsnummer når du køber biletter på destinationen.

OBS! rabat i cafeen og butikken gælder kun ved køb af entrebillet eller sæsonkort.

En vild attraktion

Møns klint er en topattraktion, som langs den syv kilometer lange kyststrækning og med sine smukke kridhvide klinter, rejser sig 128 meter over det azurblå hav.

Du kan derudover udforske Klinteskoven, som har gådefulde oldtidsminder. Eller du kan fordybe dig i de unikke kalkoverdrev, der huser sjældne sommerfugle og orkidéer, som ikke findes andre steder i Danmark.

Endnu ikke medlem?

Så kan du melde dig ind og modtage dit medlemsnummer samt en rabatkode, som du kan bruge til at købe billetter til Geocenter Møns Klint online.

Hvad får du som medlem?

Bliv medlem og få adgang til denne fordel i dag

Når du bliver medlem, modtager du straks en mail med rabatkoden til Geocenter Møns Klint. Brug den til at få 20 % på dine entrébilletter, når du køber online eller på destinationen. På destinationen kan du også opnå rabatten ved at fremvise dit medlemsnummer.