Som medlem af Danmarks Naturfredningsforening får du fast rabat på entré til dig selv og til én ledsager. Tag hele familien med eller gå selv på opdagelse og få store natur-aha-oplevelser.

Naturhistorisk Museum er landets næststørste af sin art. Museet byder på de ikoniske faste udstillinger, eks. ’Vores Natur’, ’99 Arter’ og ’Den Globale Baghave’, hvor der er rum for timevis af forundring og fornøjelser med afsæt i interaktivitet, oplevelser og masser af udstoppede dyr fra Danmark og resten af verden.

Naturhistorisk Museum byder som altid på et væld af aktiviteter for store og små i skolernes store ferier og i alle weekender. Programmet består af alt fra dissektioner, skattejagter, naturfortællinger til digital formidling og meget andet, der bare venter på at blive oplevet, udforsket og indtaget.

De faste udstillinger suppleres af særudstillinger med varierende temaer, og i museets flotte café kan man nyde varme og kolde drikke og lækkert bagværk.

Der er gratis adgang for børn og unge under 18 år.

Se mere på Naturhistorisk Museum Aarhus' hjemmeside

Foto: Naturhistorisk Museum Aarhus

Medlemsinformation

Gennem dette unikke samarbejde tilbydes Danmarks Naturfredningsforenings medlemmer 25 % på entrébilletten.

Rabatten gælder både medlemmets egen samt en ledsagers billet.

Fremvis gerne et bevis på dit medlemskab af DN f.eks. dit medlemsnummer, som du finder i de e-mails, vi sender til dig om medlemsfordele.

Foto: Molslaboratoriet

Besøg også Molslaboratoriet

Oplev den smukke og varierede natur ved Molslaboratoriet – Naturhistorisk Museums feltlaboratorie midt i Nationalpark Mols Bjerge. Tag en termokande kaffe med og begiv dig ud på hestenes vandrestier, midt i et sandt biodiversitets-hotspot.

Se mere om Molslaboratoriet her