Som medlem af Danmarks Naturfredningsforening får du fast rabat på entré på VADEHAVSCENTRET, og de 20 % gælder også for en ledsager.

VADEHAVSCENTRETs bygninger rummer to permanente udstillinger. Trækfuglenes Vadehav, hvor man rejser gennem Vadehavet fra fuglenes synspunkt, og Vadehavsfortællinger, hvor man kan få et overblik og en indsigt i kulturen omkring Vadehavet.

VADEHAVSCENTRET er for alle aldre. Også børn kan få en på opleveren med et besøg på naturmuseet. Især i skoleferier er der særlige aktiviteter for børn og deres familie. Hold øje på deres hjemmeside eller sociale medier.

I deres café kan du købe kolde og varme drikke, en let frokost og kage. Både madvarer og drikkevarer er økologiske.

Se mere på VADEHAVSCENTRETS hjemmeside.


Området
VADEHAVSCENTRET ligger lige ved Vadehavet, som er Danmarks største, fladeste og vådeste Nationalpark. Det er et enestående naturområde i Danmark, som blev udnævnt til Nationalpark i 2010.

Men Vadehavet er ikke kun unikt i Danmark - det har status som Verdensarv. Samlet strækker vaderne sig 500 km langs den danske, tyske og hollandske kyst. Det dynamiske landskab, den biologiske rigdom og de mange trækfugle gør området til noget helt enestående.


Medlemsinformation

Gennem samarbejdet tilbydes Danmarks Naturfredningsforenings medlemmer 20 % på entréen - samt for en ledsager.

Se billetpriser på Vadehavscentrets hjemmeside HER.

Fremvis et bevis på medlemskab (nyeste medlemsmagasin, en e-mail med dit medlemsnummer el.lign.)