Der er masser at opleve i Danmark. Tag børnene med på eventyr og kom tilbage med rygsækken fyldt med gode minder!

Her finder du blandt andet:

  • Guides til de smukkeste naturområder i Danmark.
  • Idéer til aktiviteter i naturen og i haven hele året rundt.
  • Inspiration og konkrete tips til at overnatte i naturen.

Natur i hele landet for voksne og børn

Om du bor på Sjælland, Fyn, Jylland eller en af Danmarks mange øer, er der masser af natur at opleve. Vidste du for eksempel, at du kan opleve elge i Nordjylland, eller at der i en skov ved Næstved er bygget et højt smukt tårn kaldet Skovtårnet, så du har udkig over hele Sydsjælland?

Tag et kig ind i Danmarks smukkeste og mest spændende naturområder netop der hvor I bor - og planlæg jeres næste udflugt i den smukke natur!

Sjove aktiviteter i naturen for børn

Børn bliver klogere, friskere og gladere af at være i naturen. Få inspiration til aktiviteter for børn i skoven, på stranden eller i mørket!

Overnat i naturen

Hvordan bygger man et bål, og hvad skal man huske at have med til en overnatning i shelter eller i telt? Se den komplette guide her, hvor du både får tips til pakkelisten, guide til at bygge det perfekte bål og nemme opskrifter, som I kan lave i naturen.

God fornøjelse!

Meld dig ind i Naturfamilier

Kunne du tænke dig at komme mere ud i naturen sammen med din familie? Fællesskabet Naturfamilier forbinder dig med andre familier i dit lokalområde, så I kan tage ud i naturen sammen.

Du tilmelder dig og din familie ved at oprette et login. Efterfølgende får du adgang til en lokal Naturfamilie-gruppe på Facebook, hvor I kan invitere hinanden på ture og dele jeres oplevelser med hinanden.

Bare rolig, I kan også melde jer ind i fællesskabet, hvis I hellere vil opleve naturen på egen hånd. Der er masser af inspiration og konkrete værktøjer, I kan få glæde af.

Mere inspiration