4. oktober 2020 10:00
Vi mødes ved Grillpladsen ved Brede Dam, over for Fantasiens Ø. I kan parkere på parkeringspladsen over for Shell tankstationen på Københavnsvej.
Foto: Vibeke Rosbo
Den gratis inspirations-dag den 4. oktober er på grund af corona-situationen aflyst. Arrangementet som skulle være ledet af Biolog Bjørli Lehmann, kendt fra tv-programmet 1 døgn, 2 hold, 3 dyr forsøges afholdt i 2021.

4. oktober 2020 10:00 - 13:00

Mangler du idéer til, hvad man kan lave med børn i den danske natur, så kom til en gratis inspirationsdag ved grillpladsen ved Brede Dam, over for Fantasiens Ø den 4. oktober mellem 10 og 13.

Her vil vi fange dyr både i vand og på land, og vi vil undersøge dyrene, fortælle historier om dem og lave små modeller af dem, som man kan lege med. Der vil også blive mulighed for at bage snobrød på de opstillede grille.

Arrangementet ledes af biolog Bjørli Lehrmann, som har fungeret som naturvejleder for børn på Vestre Hus Børnenaturcenter i Allerød i 23 år.

Vi byder på en kop kaffe og varm kakao. Vi sørger også for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og bryder muligvis op i mindre grupper, hvis vi vurderer, at vi er for mange samlet.
Har du spørgsmål så ring gerne til Vibeke Rosbo på Tlf.23359834

DN Hillerød
  • Tilmelding ikke nødvendig

Nysgerrig efter mere? Find flere arrangementer i dit område