19. september 2020 10:00
4100 Ringsted, Korsevænget 18
Åbning af Affaldsindsamlingen 2016 Foto: Ditte Valente
Danmarks Naturfredningsforenings lokale afdeling i Ringsted og De Blå Spejdere i Ringsted inviterer til skraldetur i det vestlige Ringsted.
Vi har base ved Korsevænget 18, hvor vi mødes kl. 10 til en kop kaffe eller the. Så samler vi skrald i maks 2 timer og hygger over bål bagefter.

19. september 2020 10:00 - 12:00

Danmarks Naturfredningsforenings lokale afdeling i Ringsted og De Blå Spejdere i Ringsted inviterer til skraldetur i det vestlige Ringsted.
Vi har base ved Korsevænget 18, hvor vi mødes kl. 10 til en kop kaffe eller the. Vi aftaler hvem der går hvor hen og samler skrald i et par timer. Herefter vil der være lidt lækkert over bål ved spejderhuset.

I år er der fokus på plastik. Plastik er et fantastisk materiale, fordi det er let og stærkt – men netop derfor er det også noget rigtig skidt, når det havner i naturen.

Plastik tages af vinden og bliver blæst rundt på land, ud på kysten og videre ud i havet. Samtidig er plastikken stærk, så den forsvinder ikke bare – den kan blive i naturen i hundredvis af år, hvor den stille og roligt splittes til mindre og mindre stykker. Alt, der er lavet af plastik eller indeholder plastik, må tælles med også cigaretskodder.

Vi sørger for sække, men medbring gerne egne handsker og jeres gode humør. Vi ses!

Korsevænget 18, Ringsted 4100

DN Ringsted
  • Tilmelding ikke nødvendig