27. september 2020 09:00
8370 Hadsten, Brogårdsvej 11
Foto: Foto Mia Stochholm
Favrskov Forsyning, Danmarks Naturfredningsforening og Praktisk Økologi sætter fokus på kompostering, ”vilde haver” og biodiversitet, når der inviteres til havedag på Hadsten genbrugsplads. Byg insekthotel eller en fuglekasse og få gode råd til en vildere have med mere biodiversitet.

27. september 2020 09:00 - 15:00

Få en mere levende have ved at anvender haveaffald som en ressource, i stedet for at smide det ud. - Blade, kviste og græs er en del af den naturlige cyklus og den naturlige kompost i jorden. Når du fjerner det fra haven, bliver du nødt til at tilføje ny næring, hvilket du blandt andet kan gøre med gødning eller ved at hente ny kompost. Så hvorfor ikke beholde den næring, der i forvejen er i haven?

En anden god grund til at beholde kviste og blade på egen grund, er at man dermed skaber hjemsted for og mere plads til forskellige arter. Kom og få gode råd til en vildere have med mere biodiversitet. Byg et gratis insekthotel eller en fuglekasse til haven, få hjælp og inspiration til at udnytte haveaffaldet i egen have og lære at bygge et kvashegn.

For de modige vil der ligeledes være mulighed for at få en snack i form af sprøde melorme og chokoladeovertrukne græshopper.

Brogårdsvej 11, Hadsten 8370

DN Favrskov
  • Tilmelding ikke nødvendig