16. juni 2021 17:00
8700 Horsens, Vorsøvej 28
Vi mødes på den lille p-plads, hvor Vorsøvej slutter. Det er herfra vadeturen begynder.
Foto fra Vorsø-turen i 2020 Foto: Ib Salomon
Om aftenen onsdag 16. juni har du chancen for en tur til Vorsø, den helt specielle ø i Horsens Fjord, hvor det meste af naturen har været urørt i 90 år. Vi vader over til øen og turen er ret lang - cirka fire timer.
TUREN ER DESVÆRRE ALLEREDE FULDTEGNET.

16. juni 2021 17:00 - 21:00

Vorsø er kendt for sine skarv-kolonier, de er her stadig, men der er langt færre end tidligere. Til gengæld har havørnen slået sig ned på Vorsø, og vi kommer tæt på dens enorme rede.
Man vader de 700 meter ud til øen fra Brigsted Strand, det kan gøres i waders eller i badetøj. Tag skiftetøj og håndklæde med. En kikkert og noget myggebalsam er også en rigtig god idé. Tag noget tøj på, der dækker både arme og ben, for vi skal gennem både brændenælder og krat.
Ib Salomon, formand i DN-Odder, er turleder. På Vorsø vil Jens Gregersen vise rundt, og han kender om nogen alt til naturen på øen. Tag også gerne en madpakke med, der er bord og bænke ved øens eneste bebyggelse.
Turen starter kl. 17 på Brigsted Strand syd for Søvind. Har du GPS, så kør efter Vorsøvej 28, en lille p-plads, hvor vejen slutter. Turen er ikke egnet for børn under skolealderen.

Vorsøvej 28, Horsens 8700

DN Odder
  • Tilmelding

    Tilmelding er obligatorisk, begrænset deltagertal. Send en sms til Ib Salomon på 24 44 39 87. Turen koster 100 kr. for DN-medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer. Du kan betale med MobilPay.
Nysgerrig efter mere? Find flere arrangementer i dit område