15. juni 2021 19:30
9500 Hobro, Torndalsvej 3
P-plads ved Hobro Golfklub, Torndalsvej 3
Blåmejse i redekasse på golfbanen Foto: Søren Kjær
Oplev forsommerens fugleliv på golfbanen. En gruppe fuglekiggere fra Hobro Golfklub og Danmarks Naturfredningsforening i Mariagerfjord Kommune har i tre år fulgt, hvilke fugle, der ses og høres på golfbanen. Der er ophængt mange fuglekasser, og de har betydet mange flere ynglende fugle.

15. juni 2021 19:30 - 21:30

Vi går rundt i kanten af golfbanen og på publikumssti, hvor vi kigger på fuglene og lytter til deres sang og kald. Forvent ikke sjældenheder, men en pæn repræsentation af fugle, der holder til i haver, parker og agerland.

På turen fortæller vi lidt om naturforbedringerne på golfbanen, der er et resultat af samarbejdet mellem Hobro Golfklub, den lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening og Mariagerfjord Kommune.

Projektet beskrives på kommunens hjemmeside: https://www.mariagerfjord.dk/Biodiversitet/Pilotprojekter/Naturen-paa-golfbanen-blomstrer

Medbring gerne kikkert og kaffe/te – så kan vi snakke om de trufne fugle, mens vi nyder aftenkaffen.

Turledere: Finn Sørensen, Søren Kjær og Kaj Nissen.

OBS! HUSK TILMELDING SENEST 13. JUNI:
Pr. mail eller sms til Kaj Nissen: kn@dn-mariagerfjord.dk eller 51290601

Torndalsvej 3, Hobro 9500

DN Mariagerfjord
  • Tilmelding

    Tilmelding er nødvendig senest søndag den 13. juni med henblik på eventuelle Corona-hensyn: pr. mail eller sms til Kaj Nissen: kn@dn-mariagerfjord.dk eller 51290601.