10. november 2021 19:00
4180 Sorø, Frederiksvej 27
Salen på Sorø Kultur- og Fritidshus (Værkerne), Frederiksvej 27, 4180 Sorø
Rådyr på Flommen midt i Danmarks måske vildeste kommune Foto: Rolf Lehrmann
Aftenen indledes med et oplæg fra Line Magnussen, biolog i Sorø Kommune, om de hidtidige indsatser i kampagnen ”Danmarks vildeste kommune”

Efter en kort pause, hvor DN serverer en forfriskning, er der kl. 20.30 selve Årsmødet med dagsorden iflg. vedtægterne.

10. november 2021 19:00 - 21:30

Aftenen indledes med et spændende oplæg fra Line Magnussen, biolog i Sorø Kommune, om de hidtidige indsatser i kampagnen ”Danmarks vildeste kommune” med særligt fokus på, hvordan vi bedre kan inddrage private naturarealer og landbrugets bufferzoner.

Efter en kort pause, hvor DN serverer en forfriskning, er der kl. 20.30 selve Årsmødet med dagsorden iflg. vedtægterne. Det indebærer forelæggelse og debat om den skriftlige beretning, som formanden Niels Hilker på selve mødet vil udbygge og supplere med en mundtlig beretning.

DN Sorø håber at se mange denne aften, som er en god anledning til at møde andre af Sorø Kommunes naturinteresserede. På Årsmødet skal der også vælges medlemmer til bestyrelsen og suppleanter, ligesom det vil være muligt at tilslutte sig en af DN Sorøs mange arbejdsgrupper.

Alle er velkommen hele aftenen, der holdes i Salen på Sorø Kultur- og Fritidscenter, men man skal være medlem for at have stemmeret på selve Årsmødet.

Frederiksvej 27, Sorø 4180

DN Sorø
  • Tilmelding ikke nødvendig

Nysgerrig efter mere? Find flere arrangementer i dit område