31. marts 2019 09:00
Åbrinkvej, 8000 Aarhus C. Vi mødes i Y-krydset hvor Åbrinkvej går over i Brabrandstien. Arrangementet er åbent for alle.
Hjælp os med at passe på naturen: Kom og saml affald på Aabrinken/Brabrandstien langs Aarhus Å!

31. marts 2019 09:00 - 12:00

Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening ligger mellem Tre Broer og Søren Frichs Vej i den grønne kile, hvor Aarhus Å smukt bugter sig ind i byen. Vi går vi højt op i natur og bæredygtighed, og derfor samler vi naturligvis affald i det skønne område ved Aarhus Å og Brabrandstien som en del af Affaldsindsamlingen.

Om sommeren afgræsses engstykket på Aabrinken langs Aarhus Å af arbejdsomme og nuttede Galloway kvier, som hjælper os med at pleje naturen og bidrage til øget biodiversitet og habitater for den bynære flora og fauna.

Kom og hjælp os med at holde området rent og få en snak om livet som kogræsser og naturplejer - måske er det også noget for dig?

Arrangementet er åbent for alle.
Vi glæder os til at se dig!

Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening startede i 2015 på initiativ fra Danmarks Naturfredningsforening Aarhus, og affaldsindsamlingen arrangeres som et samarbejde mellem Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening og Danmarks Naturfredningsforening Aarhus.

DN Aarhus
  • Tilmelding ikke nødvendig