26. juni 2022 10:00
4600 Køge, Søndre Molevej 20
Køge Søndre Havn, tæt ved kajakkubberne og Valkyrien (længst ude)
Friske havnaturbeskyttere hopper i Køge Bugt! Vi vil ikke have ødelagt havnaturen i Køge Bugt endnu mere. Stop slamudlægning og bundtrawl, m.m. Rent badevand og masser af liv i havet og på havbunden!
Præsident Maria Reumert Gjerding og borgmester Maria Stærke (S) i Køge kommer og introducerer eventet. Inspireret af to gode taler vil vi hoppe i havet - jo flere, jo bedre. DN ønsker politisk fokus på skadevirkninger af den pågående og planlagte misbrug af Køge Bugt.

26. juni 2022 10:00 - 12:00

Udover at få til opbakning fra de lokale politikere, er formålet klart at gøre landspolitikerne opmærksomme på, at vi vil have et sundt og bæredygtigt hav, og at vi ikke længere vil finde os i at der træffes beslutninger der ødelægger vores alle sammens hav.
Eventet foregår på Søndre strand – tæt på kajakklubberne. Vi har brug for jeres engagement og hjælp. Vi i DN Køge håber meget, at I har lyst til at deltage og komme med gode ideer til at gøre arrangementet effektfuldt.
Vi har inviteret alle lokale byrødder og politikere i øvrigt til at deltage aktivt.
Vi laver aftale med Is-huset på Strandvejen til at ”dumpe” prisen på is til børn der deltager. Det samme gælder for Cafe Le Jardin, der sidste år nedsatte prisen på en kage og en Frossé. Vi vil spørge om de vil introducere en ”Klappe Kage”. Derudover kunne vi godt tænke os at få noget aktivitet nær kysten med kajakker – badende – krible krable aktiviteter for de små børn e.l.
Efter talerne danner vi alle en lang række og hopper i!!

Søndre Molevej 20, Køge 4600

DN Køge
  • Tilmelding ikke nødvendig

Nysgerrig efter mere? Find flere arrangementer i dit område