20. august 2022 14:00
Se efter vores flag på Rubjergvej i Tulstrup.
Vilde blomster Foto: Vibeke Rosbo
Hele familien vil elske at kunne genkende de værdifulde blomster og planter i vejkanten, og samtidig give biodiversiteten i lokalområdet en hjælpende hånd.

20. august 2022 14:00 - 16:00

Hvis du vil deltage i projekt Vejkantsnatur, afholder Danmarks Naturfredningsforening et arrangement på Rubjergvej i Tulstrup. Her vil Biolog Thomas Beck fortælle om projektet og komme med eksempler på problemplanter og værdifulde planter.
DN Hillerød søger din hjælp til at deltage i arbejdet med at udvælge strækninger med værdifulde planter, hvor græsklipningen tilpasses, så artsrigdommen øges. Vores vejkanter fungerer nemlig som spredningskorridorer mellem større og mindre naturområder og er derfor et vigtigt element i at forebygge artsdød.
Hillerød Kommunen har allerede udpeget 8 strækninger, som de slår differentieret, men de vil gerne have flere værdifulde vejstrækninger, som kan øge biodiversiteten i kommunen.
Tag barn, partner eller dig selv i hånden, og kom med til en snak om planter og artsrigdom i den danske natur. Alle er velkomne, uanset om du kender den danske flora godt eller knapt kan kende forskel på en valmue og en kornblomst.

DN Hillerød
  • Tilmelding ikke nødvendig