27. august 2022 19:00
Vi mødes ved Kongskilde Mølle, Skælskørvej 29, 4180 Sorø. Parkering foregår på Skælskørvej 34, 4180 Sorø
Flagermus er ikke store Foto: Line Faber
DN Sorø afholder et fælles arrangement om flagermus.
Kl. 19: Flagermuse-kemi, tilmelding:
https://natinaturen.dk/arrangementer/flagermuse-kemi
Kl. 20-22: Flagermustur med detektor, tilmelding:
https://natinaturen.dk/arrangementer/kom-taet-paa-flagermusene-ved-kongskilde-naturcenter

27. august 2022 19:00 - 22:00

Som en del af Nat i Naturen afholder Vild Videnskab, Kongskilde Naturcenter og DN Sorø et fælles arrangement om flagermus.

KL 19-20 Flagermus-kemi
Vi gemmer os i den mørklagte vandmølle ved Kongskilde Naturcenter og får et indblik i kemiens magi. Alle sanser kommer i spil i mørket og børn og voksne får lov at lege sig ind i flagermusens verden. Arrangementet er målrettet børn fra 6-10 år, men alle er velkomne. Bemærk: Der er helt mørkt det meste af tiden.

Kl. 20-22 Flagermustur
Vi starter med et kort oplæg, hvor vi bliver klædt på til en tur ud i skumringen med bat-detektor. Vi ser på hvilke arter vi kan møde på vores tur, og lærer hvordan man kender forskel på flagermusarterne. Bagefter går vi på jagt i Kongskildes smukke natur efter nattens flyvere.

Vi afrunder turen med en fælles opsamling, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål, og se billeder af de flagermus vi har set/hørt på vores tur.

Arrangementet er for alle, både børn og voksne er velkomne.

DN Sorø
  • Tilmelding

    Begge arrangementer er gratis, men kræver tilmelding, da der er begrænset antal pladser. Du skal tilmelde dig til begge arrangementer hvis du ønsker at deltage i begge dele. Se mere info samt tilmelding på https://natinaturen.dk/arrangementer/ Frist for tilmelding: 25-08-2022